Diplomering Spar Ondernemersopleiding

Woensdagavond 10 mei vond in een zeer feestelijke stemming de jaarlijkse diploma-uitreiking plaats van de Spar Ondernemersopleiding. Na twee jaar hard  zwoegen konden alle 14 deelnemers hun Mbo-4 diploma in ontvangst nemen. De geslaagden behoren tot de categorie Spar ondernemer of zijn onderweg naar het zelfstandig ondernemerschap.

De diploma’s werden uitgereikt door Spar Nederland. In zijn toespraak gaf de Spardirectie aan dat de medewerkers en ondernemers in de winkel het allerbelangrijkste zijn voor Spar en de formule. Spar investeert daar graag in en wil graag bijdragen aan de mogelijkheid tot persoonlijke ontwikkeling. Na zijn uitgebreide waardering en complimenten uitgesproken te hebben werden de geslaagden toegesproken door de docenten. In deze persoonlijke noot passeerde vele voorbeelden van hoe het geleerde bijgedragen heeft in de positieve ontwikkelingen voor de deelnemer en zijn Sparwinkel. Met een rake kwinkslag en veel waardering voor de persoonlijke inzet en resultaten werd zo elke deelnemer even in het zonnetje gezet.

Deze bedrijfsgerichte Mbo opleiding is een coproductie van Da Vinci College en de Human Talent Group. De deelnemers volgen een intensief tweejarig programma dat gebaseerd is op de officiële Mbo-kwalificatie, inclusief beroepspraktijkvorming, taal en rekenonderwijs.