Bbl maatwerk bij Da Vinci

Georganiseerde scholing is een belangrijk middel om de tekorten op te lossen! Bedrijven en intermediairs met een vooruitziende blik nodigen wij van harte uit om nader kennis te maken met de mogelijkheid van diplomerende scholingstrajecten onder overheidsbekostiging. Het gaat hierbij om passende opleidingsprogramma’s veelal met inzet van de virtuele klas. Beperking van verlet door scholing in combinatie met doelgericht opleiden vormen de basis.

 

BBL-Maatwerk

Het Da Vinci College biedt gerichte opleidingsprogramma’s gebaseerd op de behoeften van bedrijven en instellingen. In een Bbl-maatwerktraject combineren we de voordelen van een kwalificerende, door overheid bekostigde, Mbo-opleiding met de behoeften aan een vraaggericht opleidingsarrangement.

Wat mensen al kennen en kunnen hoeven wij ze niet meer te leren. Een uitgebreide intake is standaard. Eventueel kan dit aangevuld worden met onderzoek naar individueel eerder verworven competenties. Het gaat uiteindelijk om een efficiënt doelgericht opleidingsprogramma waarmee mensen hun positie op de arbeidsmarkt versterken.

Rob van der Doorn,

Accountmanager Da Vinci College